Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Interbaby badcape & lamp Eenhoorn 100 x 100 cm katoen

29,35 27,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Eenhoorn badcape & lamp Een leuk cadeaupakket voor een pasgeboren kindje. In deze set zit een heerlijk zachte katoenen handdoek die ook gedragen kan worden als badcape. Er zit in deze set ook een leuke led-nachtlamp bij in de vorm van een ster die verschillende kleuren licht geeft. De handdoek en de lamp worden geleverd in een decoratieve doos met transparante voorkant zodat je het mooi borduurwerk snel en goed kan zien. Specificaties: Kleur: wit, roze Geslacht: junior Materiaal handdoek: katoen Materiaal lamp: PVC Verlichting: led Voeding: batterijen (meegeleverd) Afmetingen handdoek: 100 x 100 cm (L x B) Inhoud: 1 Nachtlamp 1 Badcape met capuchon 

Interbaby handdoek & lamp Eenhoorn 100 x 100 cm

29,35 27,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Eenhoorn handdoek & lamp Een leuk cadeaupakket voor een pasgeboren kindje. In deze set zit een heerlijk zachte katoenen handdoek die ook gedragen kan worden als badcape. Er zit in deze set ook een leuke led-nachtlamp bij in de vorm van een ster die verschillende kleuren licht geeft. De handdoek en de lamp worden geleverd in een decoratieve doos met transparante voorkant zodat je het mooi borduurwerk snel en goed kan zien. Specificaties: Kleur: wit, grijs Geslacht: junior Materiaal handdoek: katoen Materiaal lamp: PVC Verlichting: led Voeding: batterijen (meegeleverd) Afmetingen handdoek: 100 x 100 cm (L x B)

Interbaby handdoek & lamp Eenhoorn 100 x 100 cm katoen

29,35 27,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Eenhoorn handdoek & lamp Een leuk cadeaupakket voor een pasgeboren kindje. In deze set zit een heerlijk zachte katoenen handdoek die ook gedragen kan worden als badcape. Er zit in deze set ook een leuke led-nachtlamp bij in de vorm van een ster die verschillende kleuren licht geeft. De handdoek en de lamp worden geleverd in een decoratieve doos met transparante voorkant zodat je het mooi borduurwerk snel en goed kan zien. Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Materiaal handdoek: katoen Materiaal lamp: PVC Verlichting: led Voeding: batterijen (meegeleverd) Afmetingen handdoek: 100 x 100 cm (L x B)

Interbaby handdoek & lamp Eenhoorn 100 x 100 cm katoen

29,35 27,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Eenhoorn handdoek & lamp Een leuk cadeaupakket voor een pasgeboren kindje. In deze set zit een heerlijk zachte katoenen handdoek die ook gedragen kan worden als badcape. Er zit in deze set ook een leuke led-nachtlamp bij in de vorm van een ster die verschillende kleuren licht geeft. De handdoek en de lamp worden geleverd in een decoratieve doos met transparante voorkant zodat je het mooi borduurwerk snel en goed kan zien. Specificaties: Kleur: wit, blauw Geslacht: junior Materiaal handdoek: katoen Materiaal lamp: PVC Verlichting: led Voeding: batterijen (meegeleverd) Afmetingen handdoek: 100 x 100 cm (L x B)