Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Countryfield kerstkrans Ella 30 x 5 cm rotan naturel

11,25 Inclusief b.t.w
Countryfield kerstkrans  Met deze mooie kerstkrans breng je je huis in de kerstsfeer. Hang de krans aan de deur of leg de krans op tafel met een hoge kaars in het midden. Ook voor en na de kerstdagen is deze krans mooie winterdecoratie. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: rotan Afmetingen: 30 x 30 x 5 cm (L x B x H)

Countryfield kerstkrans Ella 40 x 6 cm rotan naturel

14,25 Inclusief b.t.w
Countryfield kerstkrans  Met deze mooie kerstkrans breng je je huis in de kerstsfeer. Hang de krans aan de deur of leg de krans op tafel met een hoge kaars in het midden. Ook voor en na de kerstdagen is deze krans mooie winterdecoratie. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: rotan Afmetingen: 40 x 40 x 6 cm (L x B x H)

Countryfield kerstkrans Ella 50 x 6 cm rotan naturel

21,50 Inclusief b.t.w
Countryfield kerstkrans  Met deze mooie kerstkrans breng je je huis in de kerstsfeer. Hang de krans aan de deur of leg de krans op tafel met een hoge kaars in het midden. Ook voor en na de kerstdagen is deze krans mooie winterdecoratie. Specificaties: Kleur: naturel Geslacht: unisex Materiaal: rotan Afmetingen: 50 x 50 x 6 cm (L x B x H)