Toont alle 8 resultaten

Show sidebar

Beco zwemluier jongens polyester blauw maat L

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: jongens Materiaal: polyester Maat: L (12-18 maanden / 10-13 kg)

Beco zwemluier jongens polyester blauw maat M

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: jongens Materiaal: polyester Maat: M (6-12 maanden / 7-11 kg)

Beco zwemluier jongens polyester blauw maat S

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: jongens Materiaal: polyester Maat: S (3-6 maanden / 4-8 kg)

Beco zwemluier jongens polyester blauw maat XL

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: jongens Materiaal: polyester Maat: XL (18-24 maanden / 12-15 kg)

Beco zwemluier meisjes polyester roze maat L

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: polyester Maat: L (12-18 maanden / 10-13 kg)

Beco zwemluier meisjes polyester roze maat M

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: polyester Maat: M (6-12 maanden / 7-11 kg)

Beco zwemluier meisjes polyester roze maat S

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: polyester Maat: S (3-6 maanden / 4-8 kg)

Beco zwemluier meisjes polyester roze maat XL

12,94 12,32 Inclusief b.t.w
Beco zwemluier Leuke herbruikbare zwemluier met visje voor echte waterratten! De wasbare luiers hebben een speciaal laagje aan de binnenkant waardoor ze niet lekken. Bovendien drogen ze snel en zijn makkelijk te reinigen. De taille en benen sluiten dankzij de zachte elastische randen goed af. Specificaties: Kleur: roze Geslacht: meisjes Materiaal: polyester Maat: XL (18-24 maanden / 12-15 kg)