Toont alle 11 resultaten

Show sidebar

Chicco kinderwagenparasol UV50...

28,45 Inclusief b.t.w
Chicco universele kinderwagenparasol Deze parasol is de perfecte accessoire voor een wandeling op een zonnige dag. Hij biedt een complete bescherming tegen zonnestralen en is dankzij de flexibele steel eenvoudig te verstellen op verschillende posities. Let op, de parasol is niet compatibel met de Chicco style go kinderwagen. De kleur van de tweede foto wijkt af, deze dient ter illustratie van de stang en montageklem. Specificaties: Kleur: beige Geslacht: junior Materiaal: polyester Diameter: 55 cm Bescherming: UV50+

Interbaby parasol Lisa kinderw...

23,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: rood Geslacht: junior Materiaal: polyester Afmetingen: 50 x 8 cm (L x B)

Interbaby parasol Lisa kinderw...

23,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: zwart Geslacht: junior Materiaal: polyester Afmetingen: 50 x 8 cm (L x B)

Interbaby parasol Lisa kinderw...

23,95 Inclusief b.t.w
Interbaby Lisa parasol kinderwagen Bescherm je kleintje tegen de zon met deze van UV bestendig materiaal gemaakte parasol. Met een lengte van 50 cm zorg je gemakkelijk ervoor dat je kind uit de zon blijft en niet verbrand. Specificaties: Kleur: blauw Geslacht: junior Materiaal: polyester Afmetingen: 50 x 8 cm (L x B)

Pericles kinderwagenkap XS Com...

17,45 Inclusief b.t.w
Pericles Comfort Plus kinderwagenkap XS Met deze kap voor op de XS Comfort Plus kinderwagen zit jouw kindje uit de zon. Erg handig tijdens wandelingen, een dagje uit of een ritje naar de supermarkt. Specificaties algemeen: Kleur: taupe Geslacht: junior Materiaal: 100% polyester Compatibel met: buggy XS Comfort Plus Leeftijd: vanaf 0 jaar

Playshoes Zonnedoek UV-protect...

9,95 Inclusief b.t.w
Playshoes zonnedoek Dit zonnedoek is de perfecte accessoire voor een wandeltocht op een zonnige dag. Met het gecertificeerde textiel (UV standaard 801) zullen er geen schadelijke uv-straling bij jouw kind komen. Het zonnedoek is makkelijk te bevestigen aan iedere kinderwagen of buggy met de koorden en het elastiek aan de bovenzijde. Het doek is beweegbaar langs de koorden, zodat jij altijd een oogje op je kind kan houden. Specificaties: Kleur: grijs Materiaal: polyester Afmetingen doek: 51 x 75 cm (LxB)

Playshoes Zonnedoek UV-protect...

9,95 Inclusief b.t.w
Playshoes zonnedoek Dit zonnedoek is de perfecte accessoire voor een wandeltocht op een zonnige dag. Met het gecertificeerde textiel (UV standaard 801) zullen er geen schadelijke uv-straling bij jouw kind komen. Het zonnedoek is makkelijk te bevestigen aan iedere kinderwagen of buggy met de koorden en het elastiek aan de bovenzijde. Het doek is beweegbaar langs de koorden, zodat jij altijd een oogje op je kind kan houden. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: polyester Afmetingen doek: 51 x 75 cm (LxB)

Playshoes Zonnedoek UV-protect...

9,95 Inclusief b.t.w
Playshoes zonnedoek Dit zonnedoek is de perfecte accessoire voor een wandeltocht op een zonnige dag. Met het gecertificeerde textiel (UV standaard 801) zullen er geen schadelijke uv-straling bij jouw kind komen. Het zonnedoek is makkelijk te bevestigen aan iedere kinderwagen of buggy met de koorden en het elastiek aan de bovenzijde. Het doek is beweegbaar langs de koorden, zodat jij altijd een oogje op je kind kan houden. Specificaties: Kleur: beige Materiaal: polyester Afmetingen doek: 51 x 75 cm (LxB)

Playshoes Zonnedoek UV-protect...

9,95 Inclusief b.t.w
Playshoes zonnedoek Dit zonnedoek is de perfecte accessoire voor een wandeltocht op een zonnige dag. Met het gecertificeerde textiel (UV standaard 801) zullen er geen schadelijke uv-straling bij jouw kind komen. Het zonnedoek is makkelijk te bevestigen aan iedere kinderwagen of buggy met de koorden en het elastiek aan de bovenzijde. Het doek is beweegbaar langs de koorden, zodat jij altijd een oogje op je kind kan houden. Specificaties: Kleur: navy Materiaal: polyester Afmetingen doek: 51 x 75 cm (LxB)

Taf Toys zonnescherm Watermelo...

31,95 Inclusief b.t.w
Taf Toys zonnescherm Watermeloen Nieuw en uniek! Een handig zonnescherm van Taftoys verstopt in een vrolijke watermeloen. Het zonnescherm is gemakkelijk te bevestigen aan de wandelwagen. Open de rits aan de onderzijde en trek het zonnescherm met kijkvenster uit de meloen. Het zonnescherm is snel en gemakkelijk terug te stoppen in de watermeloen. Aan de meloen hangen drie vrolijke speeltjes. Wanneer je het zonnescherm niet gebruikt, heb je toch een leuk speeltje aan de wandelwagen! Specificaties: Geslacht: junior Kleur meloen: rood, wit Kleur speeltjes: multicolor Materiaal: textiel, kunststof Lengte: 54 cm Leeftijd: vanaf 0 maanden

Taf Toys zonnescherm Wolk wand...

33,95 Inclusief b.t.w
Taf Toys zonnescherm Wolk Nieuw en uniek! Een handig zonnescherm van Taftoys verstopt in de vrolijke wolk. Het zonnescherm is gemakkelijk te bevestigen aan de wandelwagen. Open de rits aan de onderzijde en trek het zonnescherm met kijkvenster uit de wolk. Het zonnescherm is snel en gemakkelijk terug te stoppen in de wolk. Aan de wolk hangen drie vrolijke speeltjes. Wanneer je het zonnescherm niet gebruikt, heb je toch een leuk speeltje aan de wandelwagen! Specificaties: Geslacht: junior Kleur wolk: beige Kleur speeltjes: multicolor Materiaal: textiel, kunststof Lengte: 54 cm Leeftijd: vanaf 0 maanden