Toont alle 17 resultaten

Show sidebar

ABZ matrasbeschermer junior wit 40 x 80 cm

12,97 9,67 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer zorgt ervoor dat het matras perfect beschermd wordt tegen vlekken. Dit komt door de combinatie van de badstof toplaag en een onderlaag van pu. De onderlaag laat geen vocht door, maar zorgt er wel voor dat de matras kan blijven ademen. Zo kan je kindje heerlijk slapen terwijl het matras schoon blijft. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje van jouw kind. De ideale toevoeging voor het kinderbed! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: badstof, pu Afmetingen: 40 x 80 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer junior wit 60 x 120 cm

19,00 14,16 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer zorgt ervoor dat het matras perfect beschermd wordt tegen vlekken. Dit komt door de combinatie van de badstof toplaag en een onderlaag van pu. De onderlaag laat geen vocht door, maar zorgt er wel voor dat de matras kan blijven ademen. Zo kan je kindje heerlijk slapen terwijl het matras schoon blijft. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje van jouw kind. De ideale toevoeging voor het kinderbed! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: badstof, pu Afmetingen: 60 x 120 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer junior wit 70 x 140 cm

20,73 15,45 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer zorgt ervoor dat het matras perfect beschermd wordt tegen vlekken. Dit komt door de combinatie van de badstof toplaag en een onderlaag van pu. De onderlaag laat geen vocht door, maar zorgt er wel voor dat de matras kan blijven ademen. Zo kan je kindje heerlijk slapen terwijl het matras schoon blijft. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje van jouw kind. De ideale toevoeging voor het kinderbed! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: badstof, pu Afmetingen: 70 x 140 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer junior wit 70 x 150 cm

22,46 16,74 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer zorgt ervoor dat het matras perfect beschermd wordt tegen vlekken. Dit komt door de combinatie van de badstof toplaag en een onderlaag van pu. De onderlaag laat geen vocht door, maar zorgt er wel voor dat de matras kan blijven ademen. Zo kan je kindje heerlijk slapen terwijl het matras schoon blijft. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje van jouw kind. De ideale toevoeging voor het kinderbed! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: badstof, pu Afmetingen: 70 x 150 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer junior wit 75 x 95 cm

19,00 14,16 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer zorgt ervoor dat het matras perfect beschermd wordt tegen vlekken. Dit komt door de combinatie van de badstof toplaag en een onderlaag van pu. De onderlaag laat geen vocht door, maar zorgt er wel voor dat de matras kan blijven ademen. Zo kan je kindje heerlijk slapen terwijl het matras schoon blijft. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje van jouw kind. De ideale toevoeging voor het kinderbed! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: badstof, pu Afmetingen: 75 x 95 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer katoen junior wit 40 x 80 cm

15,57 11,61 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Katoen heeft de eigenschap om vocht goed op te nemen en is tevens volledig luchtdoorlatend. Hierdoor zorg je ervoor dat het matras van je kind beschermd blijft tegen transpiratie. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje.Ideaal voor jou kind dus! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 40 x 80 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer katoen junior wit 60 x 120 cm

23,32 17,39 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Katoen heeft de eigenschap om vocht goed op te nemen en is tevens volledig luchtdoorlatend. Hierdoor zorg je ervoor dat het matras van je kind beschermd blijft tegen transpiratie. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje.Ideaal voor jou kind dus! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 60 x 120 cm (L x B)

ABZ matrasbeschermer katoen junior wit 70 x 150 cm

25,92 19,32 Inclusief b.t.w
ABZ matrasbeschermer Deze matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Katoen heeft de eigenschap om vocht goed op te nemen en is tevens volledig luchtdoorlatend. Hierdoor zorg je ervoor dat het matras van je kind beschermd blijft tegen transpiratie. De elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluiten op het matrasje.Ideaal voor jou kind dus! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 70 x 150 cm (L x B)

ABZ matrastopper Airgosafe junior wit 60 x 120 cm

86,43 64,44 Inclusief b.t.w
ABZ matrastopper Airgosafe Airgosafe is een bijzonder comfortabele en gebruiksvriendelijke matrasstopper. Door de opbouw van deze topper ben je er altijd zeker van dat je kind in een gezonde en hygiënische slaapomgeving zal vertoeven. De ventilatiecapaciteit van Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling. Deze topper gaat warmtestuwing tegen en zorgt er ook voor dat je baby het niet te koud krijgt. Bij eventuele ongelukjes is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag en kan je de topper in zijn geheel uitwassen op 60 graden. In combinatie met een goed matras zal je kind met Airgosafe in een aangenaam, gezond en hygiënisch bed kunnen slapen. De ideale topper voor jouw kindje! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: polyester Afmetingen: 60 x 120 cm (L x B)

ABZ matrastopper Airgosafe junior wit 70 x 140 cm

103,70 77,31 Inclusief b.t.w
ABZ matrastopper Airgosafe Airgosafe is een bijzonder comfortabele en gebruiksvriendelijke matrasstopper. Door de opbouw van deze topper ben je er altijd zeker van dat je kind in een gezonde en hygiënische slaapomgeving zal vertoeven. De ventilatiecapaciteit van Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling. Deze topper gaat warmtestuwing tegen en zorgt er ook voor dat je baby het niet te koud krijgt. Bij eventuele ongelukjes is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag en kan je de topper in zijn geheel uitwassen op 60 graden. In combinatie met een goed matras zal je kind met Airgosafe in een aangenaam, gezond en hygiënisch bed kunnen slapen. De ideale topper voor jouw kindje! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: polyester Afmetingen: 70 x 140 cm (L x B)

ABZ matrastopper Airgosafe junior wit 70 x 150 cm

110,62 82,47 Inclusief b.t.w
ABZ matrastopper Airgosafe Airgosafe is een bijzonder comfortabele en gebruiksvriendelijke matrasstopper. Door de opbouw van deze topper ben je er altijd zeker van dat je kind in een gezonde en hygiënische slaapomgeving zal vertoeven. De ventilatiecapaciteit van Airgosafe is ongeëvenaard en uniek in de markt door de zelf ontwikkelde samenstelling. Deze topper gaat warmtestuwing tegen en zorgt er ook voor dat je baby het niet te koud krijgt. Bij eventuele ongelukjes is de topper voorzien van een ondoordringbare onderlaag en kan je de topper in zijn geheel uitwassen op 60 graden. In combinatie met een goed matras zal je kind met Airgosafe in een aangenaam, gezond en hygiënisch bed kunnen slapen. De ideale topper voor jouw kindje! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: polyester Afmetingen: 70 x 150 cm (L x B)

Childhome matrasbeschermer waterproof 60 x 120 cm wit

38,03 28,35 Inclusief b.t.w
Childhome waterproof matrasbeschermer Geef het ledikantmatras nog meer bescherming tegen ongelukjes met deze waterproof-matrasbeschermer. Door de strakke pasvorm en stevige elastieken gebruik je de beschermer makkelijk in combinatie met een hoeslaken. Zo krijgt jouw kindje de bescherming die hij nodig heeft met het comfort van een zacht laken. De matrasbeschermer is naast waterproof ook huidvriendelijk en warmte-isolerend. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior Materiaal: badstof, polyurethaan Afmetingen: 60 x 120 cm Bevestiging: elastieken Wasmachine: ja, 60 graden Droger: nee EN-NORM : Oeko-tex Standard 100

Childhome matrasbeschermer waterproof 90 x 50 cm wit

38,03 28,35 Inclusief b.t.w
Childhome waterproof matrasbeschermer Geef jouw matrassen nog meer bescherming tegen ongelukjes met deze waterproof-matrasbeschermer. Door de strakke pasvorm en stevige elastieken gebruik je de beschermer makkelijk in combinatie met een hoeslaken. Zo krijg je de bescherming die je nodig hebt met het comfort van een zacht laken. Specificaties: Kleur: wit Geslacht: junior Materiaal: badstof, polyurethaan Afmetingen: 90 x 50 cm Bevestiging: elastieken Wasmachine: ja, 60 graden Droger: nee

Playshoes Matrasbeschermer katoen junior wit 40×50 cm

11,49 8,57 Inclusief b.t.w
Playshoes matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Tevens is de molton absorberend en hygieneproof. De versterkte naden en comfortabele elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluit op het matrasje. Ideaal voor jouw kind dus! Specificaties: Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 50 x 40 cm (L x B)

Playshoes waterdichte matrasbeschermer katoen 100 x 200 cm wit

34,88 26,00 Inclusief b.t.w
Playshoes matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Tevens is de molton absorberend en hygieneproof. De versterkte naden en comfortabele elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluit op het matras. Specificaties: Modelnummer: 770.902 Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 100 x 200 cm (LxB) Certificering: Oeko-Tex Standard 100 Machinewas: tot 95 ° C

Playshoes waterdichte matrasbeschermer katoen 60 x 120 cm wit

21,43 15,97 Inclusief b.t.w
Playshoes matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Tevens is de molton absorberend en hygieneproof. De versterkte naden en comfortabele elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluit op het matras. Specificaties: Modelnummer: 770.900 Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 60 x 120 cm (LxB) Certificering: Oeko-Tex Standard 100 Machinewas: tot 95 ° C

Playshoes waterdichte matrasbeschermer katoen 70 x 140 cm wit

24,36 18,16 Inclusief b.t.w
Playshoes matrasbeschermer Deze waterdichte matrasbeschermer is gemaakt van zacht molton katoen waardoor je kind comfortabel kan slapen. Tevens is de molton absorberend en hygieneproof. De versterkte naden en comfortabele elastieken zorgen ervoor dat deze matrasbeschermer perfect aansluit op het matras. Specificaties: Modelnummer: 770.901 Geslacht: junior Kleur: wit Materiaal: katoen Afmetingen: 70 x 140 cm (LxB) Certificering: Oeko-Tex Standard 100 Machinewas: tot 95 ° C