Toont alle 5 resultaten

Show sidebar

Nijntje hoeslaken Crozz junior...

16,95 Inclusief b.t.w
Nijntje Crozz hoeslaken Dit laken van Nijntje is gemaakt voor in het ledikantje van je kind. Het lakentje heeft een afmeting van 100x150cm en is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Hierdoor is het laken ademend, absorberend en heeft een TOG-waarde van 0,2. De nijntje collectie kenmerkt zich door rustige nijntje prints in prachtige kleuren en patronen. Welk kind is er nou niet dol op nijntje?  Specificaties: Kleur: wit, koraaloranje Geslacht: junior Materiaal: katoen Afmetingen: 100 x 150 cm (BxL)

Nijntje hoeslaken Crozz junior...

17,35 Inclusief b.t.w
Nijntje Crozz hoeslaken Dit schattige laken van Nijntje is gemaakt voor in het ledikantje van je kind. Het hoeslaken heeft een afmeting van 100 x 150 cm en is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Hierdoor is het laken ademend, absorberend en heeft een TOG-waarde van 0,2. De nijntje collectie kenmerkt zich door rustige nijntje prints in prachtige kleuren en patronen. Welk kind is er nou niet dol op nijntje?  Specificaties: Kleur: wit, koraaloranje Geslacht: junior Materiaal: katoen Afmetingen: 75 x 100 cm (BxL)

Nijntje hoeslaken Smile junior...

15,55 Inclusief b.t.w
Nijntje Smile hoeslaken Dit schattige laken van Nijntje is gemaakt voor in het ledikantje van je kind. Het hoeslaken heeft een afmeting van 75 x 100 cm en is gemaakt van hoge kwaliteit katoen. Hierdoor is het laken ademend, absorberend en heeft een TOG-waarde van 0,2. De nijntje collectie kenmerkt zich door rustige nijntje prints in prachtige kleuren en patronen. Welk kind is er nou niet dol op nijntje? Specificaties: Kleur: wit, koraaloranje Geslacht: junior Materiaal: katoen Afmetingen: 75 x 100 cm (BxL)

Nijntje hydrofiele luiers juni...

8,95 Inclusief b.t.w
Nijntje hydrofiele luiers Luiers van Briljant Baby zijn, naast dat ze als luier te gebruiken zijn, ook zeer geschikt als afdroogdoek, spuugdoek en voor ontelbaar meer doeleinden. De hydrofiele luiers van Briljant zijn zeer absorberend en zacht, gemaakt van 100% katoen. De hydrofiele luiers zijn 70 x 70 cm groot en worden per 3 stuks geleverd. Wassen kan tot 40 graden in de wasmachine. Hydrofiele luiers zijn ook geschikt voor de droger.  Specificaties: Kleur: koraaloranje Geslacht: junior Materiaal: katoen Afmetingen: 70 x 70 cm (LxB) Inhoud: 3 Luiers  

Nijntje washandjes Smile junio...

3,90 Inclusief b.t.w
Nijntje Smile washandjes Deze washandjes zijn erg zacht en hebben een zeer hoge absorptie van vocht. Hierdoor zijn ze ideaal voor het wassen van je kleintje De washandjes zijn gemaakt van katoen en worden geleverd per drie stuks. Ze worden geleverd in een pak met drie washandjes. Bovendien kun je de washandjes tot  40 graden in de wasmachine wassen en zijn ze geschikt voor de droger.  Specificaties: Kleur: koraaloranje Geslacht: junior Materiaal: 100% katoen Inhoud:  3 Washandjes