Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Cozy Noxxiez deken Egel junior...

29,87 Inclusief b.t.w
Cozy Noxxiez Egel deken Dit grote deken heeft een capuchon met een kop van een egel. Het deken heeft hoekzakken, is erg zacht en houdt je kleintje lekker warm op de bank. Daarnaast is het ook perfect voor rollenspellen.  Specificaties: Kleur: beige Geslacht: junior Materiaal: fleece Afmetingen: 130 x 100 cm (lxb)

Cozy Noxxiez deken Flamingo ju...

29,87 Inclusief b.t.w
Cozy Noxxiez Flamingo deken Dit grote deken heeft een capuchon met een kop van een flamingo. Het deken heeft hoekzakken, is erg zacht en houdt je kleintje lekker warm op de bank. Daarnaast is het ook perfect voor rollenspellen.  Specificaties: Kleur: roze Geslacht: junior Materiaal: fleece Afmetingen: 130 x 100 cm (lxb)

Cozy Noxxiez deken Husky junio...

29,87 Inclusief b.t.w
Cozy Noxxiez Husky deken Dit grote deken heeft een capuchon met een kop van een husky. Het deken heeft hoekzakken, is erg zacht en houdt je kleintje lekker warm op de bank. Daarnaast is het ook perfect voor rollenspellen.  Specificaties: Kleur: grijs Geslacht: junior Materiaal: fleece Afmetingen: 130 x 100 cm (lxb)

Cozy Noxxiez deken Rendier jun...

29,87 Inclusief b.t.w
Cozy Noxxiez Rendier deken Dit grote deken heeft een capuchon met een kop van een rendier. Het deken heeft hoekzakken, is erg zacht en houdt je kleintje lekker warm op de bank. Daarnaast is het ook perfect voor rollenspellen.  Specificaties: Kleur: donkerbruin Geslacht: junior Materiaal: fleece Afmetingen: 130 x 100 cm (lxb)

Cozy Noxxiez deken Schaap juni...

29,87 Inclusief b.t.w
Cozy Noxxiez Schaap deken Dit grote deken heeft een capuchon met een kop van een schaap. Het deken heeft hoekzakken, is erg zacht en houdt je kleintje lekker warm op de bank. Daarnaast is het ook perfect voor rollenspellen.  Specificaties: Kleur: beige Geslacht: junior Materiaal: fleece Afmetingen: 130 x 100 cm (lxb)

Cozy Noxxiez deken Schildpad j...

29,87 Inclusief b.t.w
Cozy Noxxiez Schildpad deken Dit grote deken heeft een capuchon met een kop van een schildpad. Het deken heeft hoekzakken, is erg zacht en houdt je kleintje lekker warm op de bank. Daarnaast is het ook perfect voor rollenspellen.  Specificaties: Kleur: groen Geslacht: junior Materiaal: fleece Afmetingen: 130 x 100 cm (lxb)